Vi bygger hytte i Birtedalen

Et nettsted der vi deler våre erfaringer med hyttebyggingen

Jobbehelg på hytta

leave a comment »

I helga har vi hatt hjelp av et vennepar. Elise og Odd Koldal kom fra Egersund og til Birtedalen fredag kveld, og lørdagen samt søndag formiddag holdet vi fullt trykk på byggearbeidet.

Målet for helgen var å bli ferdig med takpappen, samt å få gjort et byks videre på villmarkskledningen. Og Elise og Elin tok ansvar for taket mens Odd og undertegnede gjøv løs på kledningsarbeidet.

Det er i alle fall ingen tvil om at det hjelper på fremdriften å være flere for når vi erklærte «Mission Completed» i halv tre tiden på søndag var all takpappen oppbrukt, og hytta ser ut som den har fått «mini-skjørt» fordi den har fem høyder med kledning rundt hele bort sett fra utbygget i fronten.

Dessverre ble vi ikke helt ferdig på taket ettersom vi gikk tom for materiale, men det som står igjen er likevel såpass lite at når jeg får tak i noen ekstra ruller med papp så er det unnagjort på noen timer.

En utfordring når det gjelder å legge takpapp denne sommeren har helt klart vært været. For selv om det nok er mulig å gjøre jobben også når det er vått, så klistrer limet dårligere, og det blir glattere å gå på taket slik at totalt sett er det «litt tustelig» som vi sier det på sørlandet.

Takk til Elise og Odd for uvurderlig hjelp denne helgen. Bare si ifra hvis dere vil låne hytta når den engang står ferdig 🙂

Reklamer

Written by Hans-Olav Hodøl

28.08.11 kl. 21:27

Publisert i Uncategorized

Tagged with ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: