Vi bygger hytte i Birtedalen

Et nettsted der vi deler våre erfaringer med hyttebyggingen

Villmarkskledningen tar form på hytta

leave a comment »

I helgen skulle jeg opp og gjøre ferdig takpappen, men den gang ei. Restene av Irene gjorde at jeg valgte å holde meg på bakkenivå i stedet for å klatre på taket.

Dermed ble det på med regndressen og videre jobbing med villmarkskledning i stedet. Det er artig å se hvordan hytta er i ferd med å få noe av dette «koselige» uttrykket som vi er på jakt etter etter hvert som kledningen kommer opp på veggene.

Men arbeid med denne typen kledning er et pirkearbeid – i alle fall hvis man er skrudd sammen sånn som jeg er. Ettersom alle bordene er forskjellige, gjelder det å finne hvor hvert enkelt passer best slik at f.eks. de horisontale linjene på veggen fortsetter riktig rundt hjørner og gjennom dører og vinduer.

Jeg har nemlig sett noen hytter der man tydeligvis har tatt for seg en og en vegg og gjort disse ferdige etter tur, og for mitt øye så blir uttrykket ganske rotete.

Men konsekvensen av min hang etter struktur og system er at jeg må legge en rekke bord utover på bakken og lete etter hva jeg kan bruke hvor. Det går nok med noen timer ekstra på arbeidet, men forhåpentligvis får jeg mer ro i sjela senere 🙂

Reklamer

Written by Hans-Olav Hodøl

04.09.11 kl. 21:51

Publisert i Uncategorized

Tagged with

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: