Vi bygger hytte i Birtedalen

Et nettsted der vi deler våre erfaringer med hyttebyggingen

Prosjekt bad!

leave a comment »

Det neste store prosjektet på hytta nå er å gå i gang med badet. Det skal bli veldig deilig å få det på plass. Campingvogna er fin den altså, men det er likevel riktig å si at sanitærforholdene i en 1990-modell Solifer ikke er helt på høyden med det ypperste av 2014-nivå 🙂

baderom

Vi har brukt en del tid nå i vinter og vår på å finne ut av hvordan badet skal bli. Nå ser det ut til at vi går for baderomspanel og i den forbindelse har jeg oppdaget at Montér Lyngdal er fabrikkutsalg for Alloc og Fibo-Trespo. Det betyr at de selger ut B-varer av flisemønstret baderomspanel til 295 kr per plate mens normalpris ligger på over det dobbelte. Og siden Lyngdal er bare en times kjøring vest for Kristiansand, så er det greit å dra nytte av et slikt tilbud hvis vi finner noe vi liker. B-varer i denne sammenheng er produkter som er «100 % funksjonsfriske», men som har noen skjønnhetsfeil her og der. De selges dog med en redusert garanti som begrenser seg til det man har betalt for platene, men det opplyses at sjansen for at det er en produktfeil ikke er større ved ved disse produktene enn ved 1.sortering.

Det er Kviteseid Rørhandel som er vår rørlegger, og som en del av Varme & Bad-kjeden så har de en vårkampanje som vi kan benytte oss av for å spare noen kroner. Bl.a. bestiller vi opp toaletter, dusjkabinett og kraner nå selv om det ennå går en stund før det skal monteres.

I mitt researcharbeid kom jeg forresten over denne tråden på ByggeBolig.no som inneholder masse nyttig informasjon og erfaring fra et baderomsprosjekt som synes å ligne litt på vårt. Dette er internett på sitt beste når folk deler sine erfaringer på den måten.

Er vi heldige så er det kanskje noen som finner noe nyttig på denne hyttebloggen vår også 🙂


 

Andre nyttige inspirasjonskilder kan være:

Reklamer

Written by Hans-Olav Hodøl

28.03.14 kl. 18:33

Publisert i Uncategorized

Tagged with , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: