Vi bygger hytte i Birtedalen

Et nettsted der vi deler våre erfaringer med hyttebyggingen

Kjøkken er bestilt!

with 2 comments

Etter mye tankevirksomhet og tegnevirksomhet er nå kjøkkenet endelig på vei. En grunnskisse til løsning har vært klart lenge. Men mye tid har gått med i vår til å spikre alle detaljer, og velge leverandør og type fronter. Det ble til slutt IKEA Laxaby hvit, og jeg tror faktisk løsningen blir veldig bra 🙂

IKEA har et designverktøy på sine nettsider som er veldig fleksibelt og greit å bruke, og som gjør at man kan sitte hjemme og prøve seg frem med forskjellige løsninger, og også få opp en noenlunde riktig pris på sluttresultatet.

kjokkentegning

Det er rett nok enkelte detaljer som ikke kan legges inn i tegneprogrammet. F.eks. endte vi opp med å ønske benkeplate i eikemønstret laminat, og dette er noe som må spesialbestilles og er ikke valgbart direkte i programmet. Derfor måtte jeg bare legge inn en annen benkeplate på tegningen sånn foreløpig.

Det var også deler av innredningen i skaper og skuffer som ikke var mulig å definere, men i det store og hele så jobbet vi oss frem til et ca 95 % ferdig resultat som jeg så tok med til en kjøkkenkonsulent på IKEA Sørlandet. Der ble de siste detaljer lagt inn og bestilling effektuert.

I tillegg til selve kjøkkeninnredningen så har vi også plukket med hvitevarer fra IKEAs sortiment, og endte opp med følgende utrustning:

Totalt ble da kostnadene til kjøkken i vårt tilfelle:

  • Kjøkkeninnredning: 37.756
  • Hvitevarer: 32.950
  • Frakt til hytte: 2.640

Takket være en kampanje de hadde gående på IKEA noen uker nå i vår, så fikk vi 7.000 kr avslag på denne prisen, og jeg tror vi har fått mye kjøkken og utstyr for de drøyt 66.000 kronene sluttregningen kommer på.

Nå gjelder det bare å få lagt furugulvet på kjøkkenet slik at det blir mulig å montere når leveransen kommer 10. juli.

Reklamer

Written by Hans-Olav Hodøl

24.06.14 kl. 17:39

Publisert i Uncategorized

Tagged with ,

2 kommentar

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] innlegg så jeg gjentar ikke det her.Men nå er det bare å be IKEA komme med lastebilen med kjøkkeninnredning. Vier […]

  2. […] ble designet og bestilt for en god stund siden, men torsdag 10. juli kl 13:00 ankom varebilen med den komplette leveransen […]


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: