Vi bygger hytte i Birtedalen

Et nettsted der vi deler våre erfaringer med hyttebyggingen

Om dette nettstedet

leave a comment »

Dette nettstedet er en slags utvidet dagbok for den hytta som vi holder på å bygge i Birtedalen i Fyresdal kommune. Men forhåpentligvis så kan også våre erfaringer gi råd og tips til andre hyttebyggere og dersom noe av det vi skriver om her kommer til nytte, så ville det være veldig hyggelig å få høre om det.

Vi begynte å arbeide aktivt med vår hyttedrøm sommeren 2007, og et år senere falt vi ned på en tomt som vi mener tilfredsstiller våre ønsker.

For å slippe å forholde oss til de nyeste byggeforskriftene, sendte vi byggesøknaden sommeren 2009. Deretter bestilte vi byggesettet fra Drømmehytten, og sommeren 2010 brukte vi til å reise selve råbygget. Men fra dette stadiet og frem til ferdig hytte er det fortsatt en lang vei å gå, og vi har bestemt oss for at vi ikke skal presse oss verken økonomisk eller tidsmessig for å bli ferdig fortest mulig. En hytte skal tross alt være kos og avkobling, og byggeprosessen er for oss en del av dette. Så innen alt er klart, tipper vi at kalenderen viser 2014 eller 2015.

Vekker noe av det vi skriver om reaksjoner, så setter vi stor pris på å høre fra deg enten som kommentar direkte på bloggen, eller som en melding direkte til oss.

 

Reklamer

Written by Hans-Olav Hodøl

18.10.08 kl. 09:18

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: